Over ons

Het is de combinatie van comfort, besparen en iets voor het milieu doen, oftewel warm en zinnig. Daar staan we voor. Warmzinnig is het samenwerkingsverband van twee onafhankelijke en gedreven installateurs met een passie voor duurzaamheid. Wij, Sjoerd Robijn en Ode Swart, steken de handen uit de mouwen voor het efficiënter maken van het energieverbruik in uw huis om zo bij te dragen aan het verminderen van CO2 uitstoot. We zijn erkend Tonzon installateur en PIFpro gecertificeerd.

 

'Bouwvakker 2.0'
We noemen onszelf ook wel gekscherend 'bouwvakker 2.0'. Verbaasde blikken krijgen we als we voor een kroket tijdens de lunch vriendelijk afslaan en al pratend over filosofie onze salades eten. Wij zijn doeners met een academische achtergrond die behalve vakwerk ook de relatie met onze klanten belangrijk vinden. We gaan dus voor heldere communicatie, zijn altijd in voor een goed gesprek en denken graag mee in de verduurzaming van uw woning in brede zin. In 2020 besloten we dat naast het praten over de energietransitie en de enorme opgave van verduurzaming die we voor hebben, we ons ook professioneel willen inzetten voor het klimaat. Voor ons is heel duidelijk dat een belangrijk onderdeel van verduurzamen het isoleren van woningen is. Wij worden blij van praktische resultaten, energiezuinige huizen en tevreden klanten. Slimme, groene doeners, dat zijn wij.

 

Ons netwerk

Ons netwerk zit vol pragmatische idealisten en kundige specialisten die hetzelfde voor ogen hebben als wij bij Warmzinnig: Een zinnige en zuinige oplossing voor het energieverbruik van Nederlandse huishoudens. Door samen te werken met onze concullega's:

 

  • delen we kennis en worden we slimmer 
  • delen we materieel en voorkomen we verspilling en onnodige uitstoot
  • vragen en geven we advies aan elkaar als een situatie vraagt om specialistisch maatwerk
  • kunnen we elk project aan omdat we onze krachten bundelen